Van Gansewinkel publiceert jaarverslag ook via iPad app

‘Afval bestaat niet’. Dat is het credo van de Van Gansewinkel Groep. Omdat het wordt gebruikt als basis voor grondstoffen en energie is afvalverwerking volgens het bedrijf daarmee per definitie duurzaam. Dat wordt ook doorgetrokken naar het  recent gepubliceerde jaarverslag 2010 dat geheel in die lijn duurzaam wordt aangeboden. Niet alleen online, zoals steeds vaker gebeurt, maar ook op de iPad via een speciaal daarvoor ontwikkelde app.

Via de app kan informatie online worden bekeken, ook kunnen er makkelijk pdf’jes met kerngegevens mee worden binnen gehaald. De app is gratis te downloaden.

Een deel van de informatie uit het jaarverslag 2010 is ook mobiel beschikbaar via de aparte mobiele website van Van Gansewinkel.

Verfgigant AkzoNobel ging Van Gansewinkel voor en publiceerde als het eerste gecombineerde jaar- en duurzaamheidsverslag 2010 als applicatie voor de iPad.

Technisch dienstverlener Imtech heeft het jaarverslag op een speciaal daarvoor ontwikkelde  interactieve website gepubliceerd, inclusief een integratie met social media, waaronder Twittter en de Imtech Blog-o-sphere.

Advertenties

Over Marguerite Tachet
@B2Bjournalist, techblogger, contentmanager, helpt (technische) B2B met content en sociale media.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: