Technica Groep zet social media voor SEO in: iPad2 voor beste zoektermen

Social media inzetten om de optimale zoekwoorden voor de nieuwe website boven water te krijgen. Daarvoor zet de Technica Groep onder meer Twitter en het eigen bedrijfsblog in. De website is al klaar en gaat online als de SEO (search engine optimation) rond is. Getuige een recente tweet doet het bedrijf daarvoor een beroep op Twitterend Nederland. SEO-schrijvers maken bovendien kans op een iPad2.

De Technica Groep is gespecialiseerd in totaaloplossing voor het MKB (ICT, domotica, elektra, beveiliging en mobiel).  Het bedrijf hoopt via social media op een grote respons. ‘We hebben al aardig wat aanmeldingen binnen’, vertelt Thierry Smeekes die voor de Technica Groep alle social media stroomlijnt.

Hij legt desgevraagd uit dat de Technica Groep voor alle pagina’s van de nieuwe website op zoek is naar geschikte SEO-termen. ‘De basisteksten zijn er al. We vragen onze Tweeps om Google-bestendige alternatieven. Voor de pagina Beeld & Geluid zijn dat bijvoorbeeld: koppeling van tv, radio, licht, blindering, domotica-systeem en met 1 druk op de knop. Voor de pagina Duurzaamheid gaat het om: woonautomatisering en het verlagen van de stroomrekening.’

iPad2 winnen

SEO-schrijvers kunnen hun zoektermen mailen naar socialmedia@technica.nl, onder alle inzendingen worden een iPad2 verloot. Op het bedrijfsblog is meer informatie over de actie te vinden. Daar staan ook de voorwaarden voor deelname.

Advertenties

Over Marguerite Tachet
@B2Bjournalist, techblogger, contentmanager, helpt (technische) B2B met content en sociale media.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: